Favorite lipstick this summer! :)

by - 22:22

Znam, napokon i ja da napišem post.
Putovalo se,družilo se,radilo se,odmaralo :)
Zaista nisam imala dovoljno vremena da bih se posvetila blogu onoliko koliko bih željela a ne volim ništa raditi polovično.
Ali zato danas želim da vam pričam o naaajdražem karminu ovog ljeta,kada sam šminku svela na minimum,a i ako se našminkam - to je neki prirodni look.
Moja rutina šminkanja trenutno se svodi ili na samo korektor u predjelu podočnjaka i spomenuti karmin, ili na korektor-maskaru-tuš-karmin i to ako je baš nešto posebno,izlazak ili -posebno raspoloženje. :)
Smatram zločinom prema koži stavljanje teške podloge,rumenila,hajlajtera i svega ostalog na dnevnoj bazi po ovim vrućinama-naveče za izlazak ok:D
Dugo sam tragala za željenom nijansom da je nude,ali tamnija nude boja,odnosno boja mesa,jer  smatram da mi oni svjetliji nude ruževi ne stoje.
Kada sam na blogu
Lipstick Attack ugledala swatch za essence longlasting karmine,znala sam da je Barely there nijansa koju sam tražila i automatski sam se zaljubila :DRuž dolazi u crnoj mat ambalaži,što ga svakako čini elegantnim.
U pitanju je čvrsta,plastična ambalaža koja definitivno kada se karmin zatvori ima onaj "klik" i ti osjetiš da je to zaista dobro zatvoreno i nema opasnosti od otvaranja ruža u torbi ili neseseru.
Na donjem dijelu ambalaže imate ime nijanse na naljepnici u boji  te nijanse.
S gornje strane ambalaže imate ugravirano E-kao elegancija ja bih rekla:D
Boja je zaista prelijepa,tamna nude -boja mesa.
Ruž je fino pigmentiran,barem po mome ukusu,jer sa jednim slojem imate jako fine "prirodne" usne - my lips but better! :D
Kremast je i lahko se nanosi,a trajnost mu je oko 2-3 sata.
Miris nije čemu iskreno,ali ne osjeti se kada se nanese na usne.
Ne znam za vas,ali ja trenutno LUDIM za ovom nijansom, jer bila je to ljubav na prvi pogled.

Koji ruž je vama najdraži u zadnje vrijeme?
You May Also Like

4 komentari