Promocija Avona u mom gradu + razgovor sa Avon damom :)

by - 13:30

Nedavno je u mom gradu bila održana promocija Avona,gdje su naše Avon dame prezentovale najnovije proizvode u njihovoj ponudi.
Nutra Effects liniju krema za njegu kože lica i parfem Beautiful Butterfly.
Sam događaj je bio jako zanimljiv,prezentovani su nam ti proizvodi,bili smo slobodni da postavimo bilo kakva pitanja,a na kraju je čak organizovana tombola da bi se dodatno zabavili a uz to osvojili i neke nagradice :)

Ja sam tada dobila ideju da popričam sa svojom Avon damom,Mirnom Mašić, i da joj postavim par pitanja koja sam sigurna da su se većina zapitali kada je riječ o  radu u ovoj firmi i mogućnosti zarađivanja.
1.Kada si počela da radiš u avonu i kako si došla na tu ideju?
-U Avonu radim od august 2014,a počela sam na preporuku poznanice koja je već tada bila lider u Avonu.

2.Zašto si se baš za Avon odlučila,a ne za neku drugu katalošku prodaju?
-Mogućnost napredovanja, zarade I putovanja sa avonom je mnogo veća nego sa bilo kojom drugom kompanijom koja se bavi kataloškom prodajom na našim prostorima.

3.Da li je moguće sa tim načinom trgovanja zaraditi sebi neki džeparac?
-Uz malo truda džeparac koji spominjete možete pretvoriti u redovnu mjesečnu platu od par stotina pa i hiljada km.

4.Koristiš li neku drugu kozmetiku osim avona?
-Ne,a I zašto bih pored mnoštva kvalitetnih proizvoda koje Naša kompanija nudi

5.Da li vise naručuju kozmetiku mlađe djevojke,ili ima i starijih gospođa?
-Podjednako, neke od najredovnijih mušterija su upravo gospođe od 55+

6.Šta bi čitateljkama preporučila od proizvoda?
Uh stavljaš me u dilemu.Ipak ono što bih Izdvojila kao moj omiljeni proizvod bi svakako bila absolute even multi-tone korektivna krema za lice iz anew linije,koja spriječava I umanjuje diskolaraciju kože, naročito ukoliko imate ožiljke od akni..Stoga bih je preporučila svima koji imaju taj ili sličan problem.

Za kraj bih željela da ti se zahvalim na ovom ugodnom razgovoru, I da pozovem sve djevojčice , djevojke I žene da se pridruže mom Avon clubu, da se družimo I zarađujemo zajedno. Možete me kontaktirati putem moje stranice Avon Club 497 ( klik,klik)


Moja riječ: Naglasit ću da ovaj post,niti je sponzoriran,niti ja imam neke specijalne koristi od toga. A odlučila sam se na pisanje istog zbog svojih čitatelja i jer većina se odlučuje za ovakvu vrstu posla,pa da vidite prednosti :)
Mirnino iskustvo je iskustvo liderice u Avonu,a oni koji se odluče za početak rada u toj firmi iz njenog iskustva mogu uvidjeti da li mogu napredovati i koliko :)


Evo kako je izgledala pomenuta promocija:You May Also Like

6 komentari

 1. Kakva avon dama :/ ... Sta lupate ba... Sranje od bloga!!

  ReplyDelete
 2. Avon dama- djevojka,žena koja se bavi Avonom.
  Ovo je beauty i lifestyle blog i ne moram ni da spominjem u kolikom rasponu tema mogu da pišem,pa tako i o ovome,radu u jednoj kozmetičkoj kući.
  Lijepo je komentarisati,al' najbitnije kod komentarisanja jeste stati iza svojih riječi ;) Također,jedna lasta ne čini proljeće,pa tako ni taj jedan tvoj komentar ne čini moj blog "sranjem" :) Meni se baš sviđa,pišem za svoju dušu. Ukoliko se nekome sviđa,odlično,ukoliko ne-neka ni ne prati moj blog.

  ReplyDelete
 3. I've been scrolling through your blog posts and I really feel you should be nominated for The Liebster Award. You can find more information on my post right here: zrinnkah.blogspot.com/2015/04/liebster-award.html

  I hope you have a nice day! Zrinnkah xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala na tagu,svakako sam planirala da ga uradim ovih dana :*

   Delete