~ Stripes and flowers ~

By CHERRY BLOSSOM - 09:57
Prije otprilike mjesec dana, stigao mi je divan paketić sa Zafula... :)
Divna košulja/tunika/haljina, sat i četkice za šminkanje.
Sve mi je stiglo jako brzo, da sam se iskreno iznenadila... Otprilike desetak dana od plaćanja narudžbe pa do stizanja na moju adresu. Carine nisam ništa platila..
Svidjelo mi se kako je fino upakovan paketić, u posebnu Zaful vrećicu, pa onda u kovertu sa mjehurićima, tako da se ništa apsolutno ništa ne može oštetiti... Barem u ovom mom slučaju nije.
Najviše sam se iznenadila iskreno kvalitetom tunike/haljine koja je izuzetno dobro urađena, i od divnog materijala..
Ja sam naručila u veličini M.. i meni iako sam 176cm visoka ona dođe nešto iznad koljena , tako da se može nositi i kao haljina ali i kao tunika... Ja preferiram da je nosim kao tuniku.
Jeste nešto šira, s obzirom da sam ja preko Ramazana dosta smršala, a tad mi je i stigla košulja, ali meni ne smeta. Vjerujem da bi nešto punijim djevojkama M veličina bila taman. Naručila sam M čisto zbog dužine jer sam visoka..
Što se tiče sata i četkica oduševljena sam i sa njima... Sat je divan,funkcioniše...A za četkice sam se iznenadila kako su kvalitetne i multifunkcionalne... Ukoliko budete zainteresovane pisat ću i o njima detaljnije :)
Dalje neću pisati, samo ću reći da je narudžba bila i više nego uspješna i nisam napravila nijedan promašaj što mi je drago..


Naručujete li vi online? Jeste li naručivale sa Zaful stranice?


TUNIKA/TUNIC DRESS(click here) SAT/SIMPLE STEEL WATCH


Još divnih tunika i haljina možete pogledati na ovom linku : 

            FLORAL SHIRT DRESS/HALJINE

  • Share:

You Might Also Like

1 komentari